Alt under ét tag

GP-Tryk & Zeuner Grafisk har slået sig sammen og er flyttet til AarhusN.
Sammen skaber vi et bredt favnende, full service trykkeri med et alsidigt produktsortiment.
Vi kan lave alt fra den lille folder til store forædlede publikationer og stofbannere. Uanset hvad dine ønsker er, så finder vi en løsning, der passer til dit behov, og vi har altid brugervenligheden for modtageren for øje.

Trykkeri

Vi kan levere alt indenfor offset- digitaltryk, inkl. efterbehandling og forædling af dine tryksager.
GP-Tryk & Zeuner Grafisk er nu en del af skandinaviens største trykkerier. vi har udvidet vores produktionsafdeling med mere end 14.000 kvadratmeter.

DTP

Vores nye eksterne grafiske afdeling kan fx hjælpe dig med scanninger, rentegninger, udarbejdelse af logoer og mindre opsætninger. Kontakt Charlotte på info@billigtryksag.dk og hør mere.

BrandCentral

Brandcentral er vores nye tilbud: en Marketing- og indkøbsportal i ét.
Du har tjent invisteringen hjem allerede efter 5 sæt visitkort.

Læs meget merd på: gp-tryk.dk/brandcentral/

GP-Tryk & Zeuner Grafisk kan håndtere selv den mindste tryksag

Med vores professionelle digitale trykmaskine kan vi servicere kunder med behov for selv de mindste tryksager på en hurtig og effektiv måde.

Konkurrencedygtighed og kundeservice er vores varemærke

Vi kan levere alt indenfor offsettryk:
Postkort, visitkort, kuverter, brochurer, kataloger, magasiner, foldere, emballage, kalendre, årsskrifter, brevpapir, løsark, tidsskrifter, plakater, mapper og omslag altsammen i alle formater, oplag og sidetal.

Hos os får du store fordele:

  • Moderne og optimeret produktion

Vi har trykmaskiner af forskellige størrelser. Det optimerer produktionen, fordi trykmaskinerne passer til de forskellige størrelser tryksager, og for dig betyder det blandt andet, at vi kan give dig konkurrencedygtige priser.

  • Kort produktionstid

På alle vores trykmaskiner har vi et ekstra in-line lakværk, som sikrer den bedste finish. Det forkorter produktionstiden, fordi vi hurtigt kan efterbehandle din tryksag, som ikke behøver tørretid, og som ikke smitter af ved beroring på grund af laklaget. Vi leverer altså tryksager til den travle hverdag.

  • Kvalitetskontrol

Igennem hele processen er der både manuelle og maskinelle kontroller for at sikre, at du modtager et kvalitetsprodukt helt ned til mindste detalje.

Kvalitetsgaranti er en selvfølge hos os

Vi har et inhouse bogbinderi med professionelle industrimaskiner håndteret af dygtige og kompetente medarbejdere.
Vi har alt under et tag og er dermed en bredt favnende virksomhed, som har et alsidigt produktsortiment. Vi siger aldrig nej til en tryksag uanset størrelse. Vi altid en løsning, der passer til dit behov og vi har altid brugervenligheden for modtageren for øje.

Aktualiteten er altafgørende, når din udgivelse kommer på gaden

Vi samarbejder med en række af de største distributorer i Danmark.
Al distribution varetages af et erfarent team, hvilket sikrer dig en hurtig og effektiv distribution.

Vi har topmoderne udstyr til at smukkesere og klargøre dine billeder

Vi har de nyeste programmer til at redigere dine billeder, så de er klar til at komme i trykmaskinen og fremstår bedst muligt.
Du finder stor ekspertise i de mest avancerede billedbehandlingsprogrammer her hos GP-Tryk & Zeuner Grafisk. Så vi kan lave professionel billedbehandling, der matcher dine behov.

Art Directoren sidder én meter fra trykmaskinen og trykkeren

Hos os kan du opleve den fantastiske synergi, der opstår nar Art Directoren sidder få skridt fra trykkeren. Noget der er ikke sker mange steder.
I vores DTP afdeling sker alt forarbejdet af tryksagerne, og der foregår et tæt samarbejde mellem afdelingen, projektlederen og trykkeren, der udfører den endelige ordre.

Hos GP-Tryk & Zeuner Grafisk arbejder vi kontinuerligt på at optimere arbejdsgangen for at sikre dig et kvalitetsprodukt lige når du har brug for det.

Processen starter med kompetent rådgivning fra vores kundekonsulenter. De kan rådgive dig i papirvalg, farve, laktype, bogbinding, priser og gode ideer til lige netop din tryksag. Vi tager os god tid til rådgivning og har altid det færdige resultat for øje, for det vigtigste er, at du bliver tilfreds med resultatet.
Du har også mulighed for at lægge ordrer i vores online shop BilligTryksag.dk, hvor du hurtigt og nemt kan bestille, betale og få leveret din tryksag.
Efter ordren er afgivet sørger vores DTP afdeling for at gøre den klar til tryk. Vores tekniske grafikere gennemgår filer for fejl og søger for at eventuelle billeder er i en god opløsning.
Grafikerne laver også udskydningen og kører trykplader ud til trykmaskinerne.

I trykkeriet star de erfarne trykkere klar til at trykke din ordre på professionel vis.Herefter er ordren klar til efterbehandling, som kan indebære skæring, hæftning og pakning.
Til sidst fragtes tryksagerne, så du med en dags forsendelse har dem i hånden.

Vi kan tilbyde at opbevare dine tryksager på vores lagerhotel. På den måde kan du få trykt et stort oplag for at sikre en god pris, og fa tryksagerne løbende leveret efter behov.

Der er mange ressourcer sparet ved en outsourcing af lagerfunktionen fx:

  • Ingen faste omkostninger til lager- og ordrehandtering
  • Fleksible ordninger tilpasset dine behov

Ring til os, hvis du er interesseret i at høre mere om denne mulighed.

Gammel Cylinder fra det oprindelige GP-Tryk i Grenaa
Opdateret: Oktober 2015

2015
I sommeren 2015 blev Zeuner Grafisk overtaget af Scandinavian Print Group. Den nye ejer er en af de største spillere på det Skandinaviske tryk- og printmarked. For Zeuners kunder betød det, at de fik adgang til en lang række af ydelser og tryksagsprodukter, som længe havde været efterspurgt. Zeuner flyttede samtidig til nye 14.000 m2 store lokaler i Aarhus N. Her tilbydes kunderne en helt ny maskinpark i absolut særklasse mht. både kvalitet og effektivitet. I forbindelse med de nye muligheder, lykkedes det for Zeuner Grafisk, at få tilgang af nogle af Danmarks stærkeste grafiske projektledere.

2012
En helt ny digital division ser dagens lys. Zeuner indretter lokaler og investerer i den bedste kvalitet inden for digitalt offsettryk, en HP Indigo 5600. Hertil efterbehandlingsudstyr til tryksager, bøger, kachering m.v., samt software løsninger, herunder en billeddatabase, som tilbydes Zeuners kunder.

2011
Zeuner køber det velrenommerede trykkeri P.J. Schmidt A/S, med hovedkontor i Vojens, og en afdeling for grafiske forarbejder i København. Her ligger også F. Hendriksen, som ligeledes indgår i handelen. F. Hendriksen har været en af de mest toneangivende virksomheder i den danske grafiske branche i over 140 år! Maskiner og medarbejdere i Vojens flytter til Odder.

2004
Zeuner Grafisk as overtager pr. 1.4.2004 det velrenomerede formulartrykkeri Modul Form Aps beliggende i Odder, og flytter i maj måned hele sin produktion ind i Modul Forms flotte 2450 m2 lokaler. I juni måned investeres der endnu engang i en ny 5. farvet storformats trykmaskine med vandlaksværk. Zeuner Grafisk as overtager pr. 1.8.2004 det lille lokal kendte trykkeri Orla W Grafisk Hus.

2002
Zeuner Grafisk as investerer primo 2002 i ny 5 farvet trykmaskine Zeuner Grafisk as overtager i juni Industri Trykkeriet Århus A/S. Zeuner Grafisk as godkendes medio september til produktion af svanemærkede tryksager.

2001
Bogtrykker Herluf Günther Nielsen sælger sine resterende 50% til Claus Rindal Astrup, der samtidig overtager det kendte kvalitets trykkeri FS Tryk beliggende i Åbyhøj. Zeuner Bogtryk Offset flytter til Åbyhøj og skifter navn til Zeuner Grafisk A/S.

1996
Bogtrykker Herluf Günther Nielsen sælger 50% af sine aktier til sin tidligere elev og trykker Claus Rindal Astrup og investerer i ny 4 farvet trykmaskine.

1995
Zeuner Bogtryk Offset flytter til nye lokaler i Vestergade 77.

1978
Daværende hånd og maskinsætter v. Zeuner Bogtryk, Herluf Günther Nielsen overtager aktiverne, og fører trykkeriet viderere i det nye navn Zeuner Bogtryk Offset.

1920-28
Efter Borgmestergårdens nedrivning og flytning til Den Gamle By fører trykkeriet, under forskellige indehavere, en lidt omtumlet tilværelse, indtil det i 1928 etableres i nyopførte lokaler i Vestergade 29 i Schmalfelds kendte tobaksgård.

1888
I september måned dette år flytter Jacob Zeuner sit bogtrykkeri til Vestergade 8, mens boghandelen forbliver på Lilletorv. Her bliver hurtigpressen, der blev drevet af 2 hestes gaskraftsmaskiner, installeret. I forbindelse med udflytningen af købmandsgården, flytter boghandelen til trykkeriet i Vestergade.

1871
Hovslagene fra bredbringede, jydske heste forspændt stive arbejdsvogne skrumler
ad Vestergades toppede brosten og forstyrrer freden i den lille provinsby. Jacob Zeuner åbnede sin boghandel Løverdagen den 25. november, som en såkaldt sortimentsboghandel, eller som han kaldte den i sin åbningsannonce i Århus Stiftstidende: “velassorteret Bog-, Papir, Musik, Kunst- og Galanterihandel”. Boghandelen var beliggende på hjørnet af Immervad og Lilletorv (det nuværende Magasin Du Nord). Gården kaldtes dengang “Den Secherske Gård” og blev senere omtalt som “Den Zeunerske Gård”. Under udflytningen til Landsudstillingen i 1909, fik den navnet “Den Gamle Borgmestergård”.

Grafisk produktion siden 1984

Billigtryksag.dk er GP-Tryks online shop til tryksager

GP-Tryk er et moderne trykkeri med 27 medarbejdere.
I 2002 oprettede vi hjemmesiden Billigtryksag.dk, da vores kunder havde et ønske om hurtige priser og de skulle kunne findes online. I dag kan du finde mere end 500 millioner forskellige kombinationsmuligheder i vores prisberegnere.