Lær at opsætte grafisk materiale, sende det til tryk og spar penge på indkøb af tryksager

Du lærer at arbejde med InDesign og klargøre dine marketingmaterialer til tryk. Formålet med kurserne er at klæde dig på til at udarbejde marketingmateriale i InDesign, at opsætte materialet til tryk samt udvælge den bedste og billigste produktionsmetode.

Mulighed for gratis grafiske kurser

De grafiske kurser koster 1.500,- men der er forskellige måder at få kurserne gratis på.

Læs mere her

Vælg det grafiske kursus, der kan gøre dig dygtigere

Det er vigtigt, at du vælger det kursus der passer bedst til dig. Du kan efter kurset “Introduktion til grafisk design” bygge videre på dine kompetencer med “klar, parat til trykstart”. Arbejder du allerede med grafisk design i InDesign, kan du springe direkte videre til “Klar, parat til trykstart”.

Adobe InDesign kursus – Introduktion til grafisk design

Dette kursus er for dig, der gerne vil i gang med selv at designe dine tryksager. Kurset er et grundkursus, der viser nybegynderen, hvordan man selv kommer i gang.

Introduktion til grafisk design læs mere her

Klar, parat til trykstart

For dig, der allerede arbejder med Adobe InDesign eller grafisk rådgivning. Her får du styr på grafisk produktion, herunder priser, kvalitet, farvestyring og klargøring til trykklar PDF-fil.

Klar, parat til trykstart læs mere her

Kursuslokale i Århus med vindue til virkeligheden

Kurserne afholdes i LaserTryks produktion i Århus N. Det giver dig mulighed for konkret at se tryksager i produktion, trykketeknikker, efterbehandlingsmetoder, mv.

Professionelle designere og grafiske eksperter

På de grafiske kurser møder du nogle af Danmarks stærkeste eksperter i grafisk produktion. Dine undervisere arbejder til dagligt med design eller produktion af tryksager. På de grafiske kurser oplever du at sidde midt i virkeligheden – lige på den anden side af døren til kursuslokalet er der fyldt med inspirerende grafisk produktion.

Kurserne afholdes i Århus N,  tæt på E45

Kurserne afholdes i vores grafiske undervisningslokale meget tæt på motorvej E45. Adressen er:

GP-Tryk A/S, Co/Lasertryk.dk, P. O. Pedersens Vej 26, 8200 Århus N

Spørgsmål? Kontakt Henrik Kruse

Felter markeret med * skal udfyldes
underviser på grafiske kurser om tryksager i aarhus