Lær at designe tryksager med Adobe InDesign her

På dette grundlæggende kom-i-gang-kursus i grafisk design lærer du at arbejde med Adobe InDesign. Du får gennemgået hele produktionsforløbet og lærer at fremstille din egen lille tryksag med et professionelt udseende. Her får du altså langt mere en blot et Adobe InDesign kursus.

Meget mere end et InDesign kursus

Alle disse punkter bliver gennemgået på Indesign kurset:

  • Hvordan kan du arbejde sammen med trykkeriet?
  • Hvad kræver det af teknik og programmer at udarbejde professionelle tryksager?
  • Hvorfor skal du bruge grafiske programmer som fx InDesign, og hvorfor kan du ikke bare nøjes med Word eller Photoshop?
  • Hvordan får du styr på de grundlæggende designregler?
  • Hvordan vælger du de rigtige farver?
  • Kan du bruge dine egne billeder?
  • Hvordan fremstiller du en tryksag?

Lær de vigtigste funktioner, når du skal designe tryksager

På dette InDesign kursus bliver du kort introduceret til de vigtigste funktioner i Adobes grafiske programmer; Illustrator, Photoshop og selvfølgelig InDesign.
Disse er professionelle grafiske programmer, der giver fuld kontrol over design og typografi, og som bruges af alle reklame- og grafiske virksomheder. På dette Indesign kursus kigger vi også på billigere og gratis alternative programmer, som kan bruges til produktion af tryksager.
Du lærer at undgå de mest almindelige fejl, som selv erfarne brugere laver. Du vil efter dette InDesign kursus have en opskrift på, hvordan du selv kan arbejde videre. Og du lærer også, hvordan vi kan hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp, når du selv går i gang med dine tryksager.

Efter kurset vil du have et godt indblik i, hvordan du selv kan håndtere en del af de grafiske opgaver, du i dag køber ude i byen.

Lad din virksomhed få design kompetencer inhouse og spar på indkøb

Har din virksomhed medarbejdere, der selv kunne tænke sig at lave den grafiske opsætning inhouse? Det er typisk kontorassistenter og marketingmedarbejdere, hvor jobbet også indeholder indkøb af tryksager, der kan varetage disse ekstra opgaver. Kurset er på grundlæggende niveau. Der kræves ingen forudsætninger for at deltage. På kurset bliver der serveret frokost, og du får stillet computer med programmer tilrådighed.

Lær at designe tryksager med et InDesign kursus i ÅrhusNår du skal lave professionelle tryksager, er det vigtigt, at du kender til regler for grafisk design. Dét får du også her.

DKK 1.500

Intro til Grafisk Design med InDesignNavn:
Intro til Grafisk Design med InDesign


Århus adresse for Indesign kurset Sted:
P. O. Pedersens Vej 26, 8200 Århus N


InDesign kursets varighed Varighed:
1 dag. Klokken 09.00 – 15.30


Datoer for InDesign kurser i Århus Hold:
Nye datoer, til  efteråret, kommer snart.

Tilmeld

 Hvad koster Adobe Indesign?

På kurset kan vi vise dig, hvordan du på billigste mulige lovlige måde, får fat på de grafiske programmer du skal bruge. Det er nemlig ikke altid nødvendigt at købe programmerne. Adobes programmer kan koste flere tusinde kroner. Men der er både mulighed for at få en gratis prøveperiode, leje et program eller måske finde et alternativt gratis program. Priser på Adobe InDesign kan du finde på Adobes hjemmeside. Her finder du også den gratis prøveversion.

InDesign kurset afholdes i Århus N

Alle kurserne afholdes i vores grafiske undervisningslokale, meget tæt på motorvej E45. Adressen er:

GP-Tryk A/S, Co/Lasertryk.dk, P. O. Pedersens Vej 26, 8200 Århus N

Mulighed for gratis InDesign kursus

De grafiske kurser koster 1.500,- men der er forskellige måder at få kurserne gratis.

Læs mere her

Kursets eksperter i tryksager

Spørgsmål?

Felter markeret med * skal udfyldes
kursuschef, indesign i aarhus

Henrik Kruse
Tlf.: 87 58 32 31
Mail: hk@gp-tryk.dk

Hvad siger kursisten?

På kurset Klar, parat til trykstart lærte jeg at klargøre mine materialer til tryk, blev en bedre indkøber og fik en større indsigt i at lave tryksager, der skiller sig ud fra mængden.
I en mindre virksomhed som Scriptus, hvor jeg selv sidder med opgaverne fra start til slut, vil dette kursus spare mig både tid og penge – nu og i fremtiden.
Jeg kan helt klart anbefale kurset!
Anne Høe, direktør hos Scriptus, Har som kursist deltaget i GP-Tryk's kursus Introduktion til InDesignAnne Høeg, Direktør, Scriptus