White Label Solution

Førstehjælp til priskrigen med White Label Solution

Gennem de senere år har konkurrencen på markedet presset priserne helt i bund og gjort det markant vanskeligere for grafiske produktionsvirksomheder at fastholde konkurrencedygtige priser.

Meget tyder på, at den grafiske branche i de kommende år bliver kastet ud i en ny priskrig. En priskrig, der vil ramme de virksomheder, der ikke er i besiddelse af et velfungerende beredskab, særdeles hårdt. Om jeres virksomhed kommer ud af denne krig som sejrherrer eller tabere, afhænger i høj grad af jeres evne til at holde omkostningerne på et absolut minimum.

Sådan får du gratis adgang til et af Skandinaviens største produktionsanlæg

GP-Tryk og Zeuner Grafisk har indgået et strategisk samarbejde om at styrke vores position som de førende eksperter i tryksager. Vi har oprustet den eksisterende flåde af produktionsmaskiner, og tilsammen råder vi nu over et af Skandinaviens største og mest moderne produktionsanlæg.

Som noget helt nyt lancerer vi nu en Whitelabel-solution, der giver vores kunder direkte adgang til at producere tryksager i deres eget navn på vores topmoderne produktionsanlæg – til markedets suverænt laveste indkøbspriser!

Banebrydende fordele for grafiske produktionsvirksomheder

Der er masser af forretningsstrategiske fordele ved at benytte sig af vores nye Whitelabel-løsninger. Fordele, der fx kan give et markant løft i dækningsbidraget på de produkter, hvor virksomheden ikke har kapaciteten til at holde omkostningerne nede.

Nogle af de fordele, vi er allermest stolte over at kunne tilbyde jer, er:

Adgang til at benytte vores topmoderne produktionsanlæg på 14.000 m2 i jeres eget navn.
Spar op til 57 % sammenlignet med Lasertryks priser og få en dækningsgrad på 30 %.
Du behøver ikke længere investere i meget produktionsapparater, der tvinger omkostningerne i vejret.
Gratis, fuldt integreret webshop med valgfri produktion hos os eller hos jer.